För rehabilitering och välbefinnande
Stockholm, Tumba


 
   
 

Massage för privatpersoner

Känner du dig stel i musklerna och vill öka rörligheten och blodcirkulationen? Då är förmodligen klassisk svensk massage något för dig.

Eller kanske du har ömhet och värk som strålar till olika delar av kroppen? Med triggerpunktsbehandling så löses muskelknutorna upp och därmed upphör även den strålande smärtan.

Tränat hårt med muskelvärk eller sträckning som följd? Tennis eller golfarmbåge? Minskad rörlighet? Idrottsmassage hjälper vid hård träning och medicinsk massage hjälper patienter med besvär från rörelseapparaten.

Stressad och svårt att "varva ner"? Avslappningsmassage gör att kroppens eget "morfin", endorfiner, ökas. Dessutom frisätts höga halter av hormonet oxytocin. Stressen minskar och du känner ett rofyllt lugn.


Rätt typ av behandling löser problemen

Först går massören och du igenom dina besvär. Därefter väljs rätt typ av behandling. I en del fall kan en kombination av behandlingar vara nödvändig för att komma tillrätta med problemen.

Information om olika behandlingar hittar du genom att klicka här. Klicka på Kontakt uppe på menyn, så hittar vi en behandling som passar just dig.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
   © 2013 Medicinsk Massageterapi i Stockholm